Το Divemarket.gr είναι η ηλεκτρονική συνέχεια του καταστήματος UnderWaterHobby που έδρευε στο Παγκράτι τα τελευταία 30 χρόνια και πλέον στην Λ. Βάρης Κορωπίου στο νέο μας κατάστημα.

Φιλοδοξία μας είναι να έρθουμε σε επαφή με όλους τους λάτρεις της θάλασσας και να τους παρέχουμε κορυφαία προϊόντα, υπηρεσίες και συμβουλές, μέσα από την αγάπη και το μεράκι μας για την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα. Το DiveMarket είναι ο απόλυτος προορισμός αγορών για επώνυμα είδη κατάδυσης!

Λίγα Λόγια ...

Το UnderwaterHobby είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε από τον Γιώργο Ιωάννου με πολύ αγάπη και πάθος το 1986. Δραστηριοποιείτε στον καταδυτικό τομέα ως εμπορική και εισαγωγική εταιρεία καταδυτικών προϊόντων καθώς και επίσης και ως κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την δημιουργία πολύ εξειδικευμένων προϊόντων σε είδη , όπως στολές κατάδυσης, βατραχοπέδιλα από ανθρακονημάτινα και ξύλινα ψαροντούφεκα.

Μετά την επιτυχημένη καθιέρωση στο ειδικό κοινό του χώρου, από το 2000 μπήκε στο χώρο ναυπήγησης φουσκωτών σκαφών με προσανατολισμό την καταδυτική χρήση Το 2002 βγήκε στην αγορά το 1ο ειδικά διαμορφωμένο φουσκωτό σκάφος RIB που προοριζόταν για τους ψαροντουφεκάδες,  το AEGEAN 444. Το σκάφος σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και κατατάχτηκε 1ο σε πωλήσεις στην κατηγόρια του στην Ελλάδα και όχι μονό. Ακολούθησαν και άλλα μοντέλα με μεγάλη επιτυχία κάνοντας την AEGEAN RIBS γνωστή ακόμα και στο εξωτερικό όπου πλέων πραγματοποιούνται εξαγωγές

Ο Γιώργος Ιωάννου γεννήθηκε στον Πειραιά ,είναι εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας, τέως πρωταθλητής Ελλάδος υποβρύχιας αλιείας και μέλος της εθνικής ομάδας με συμμέτοχη σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι έμπειρος χειριστής ταχυπλόων σκαφών και ιστιοπλόος.